Moederdagpakket

Moederdagpakket samengesteld door 2 jonge Lierdenaren.

Dit jaar stelden Delicious by Elise en Sips&Nips een overheerlijk en origneel moederdagcadeau samen.

Elise haar passie voor chocolade kan je proeven in haar ambachtelijke pralines. Niels inspireerde zich met Sips&Nips dan weer op Elise haar pralines en creëerde een chocoladecocktail.

De cocktail bestaat uit een chocoladelikeur, Lillet Blanc, Master’s Gin, citroensap en suikersiroop. Deze cocktail komt vergezeld met 2 heerlijke rumlikeuren (Rode bessen en exotisch fruit) en een koffielikeur.

In het fleurig doosje bloemenpralines kan je smaken van violette, hemelse vanille, ruby, praliné krokant en tropische karamel met cashew krokant terugvinden.

Je kan dit pakket bestellen voor levering (12, 13 en 14 mei) via https://www.sipsandnips.be/cocktail/moederdagpakket/

Of voor ophaling in Lierde (12 en 13 mei) via een Messengerbericht aan de facebookpagina van Elise: https://www.facebook.com/DeliciousbyElise

 

Dit pakket kost 30 euro, bestellingen worden maandagavond 08/05 afgesloten.

30.00

De Sips&Nips cocktails worden in heel Oost-Vlaanderen geleverd, en dit op zaterdag en op zondag tussen 10 uur en 18 uur. Bestellen kan tot de dag vóór levering, ten laatste om 18 uur. De cocktails zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast en worden geleverd in herbruikbare plastic drankzakjes. Kleine versnapering wordt standaard bijgeleverd.

Meer cocktails

De zoete Amaretto en het zure van de citroenen brengen deze cocktail perfect in evenwicht. Verfrissend...

Deze cocktail ontstond in de jaren 1870 in bar The Manhattan in New York. Een karaktervolle cocktail...

€ 10
Lees meer Bestel

Een klassieke whiskycocktail. Een pittige whisky met een zure finish. If life gives you lemons, make...

€ 10
Lees meer Bestel

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgeaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.