Tastingpakket – Likeur

Wil je graag een lekkere likeur uitproberen zonder onmiddellijk een nieuwe fles te moeten aanschaffen? Met dit tastingpakket kan je genieten van 5 luxe likeuren!

De likeuren die je kan terugvinden in dit pakket zijn:

-Amazo Nonino: Deze Italiaanse likeur heeft als basis grappa waar verschillende kruiden aan worden toegevoegd. Deze combinatie wordt gerijpt op sherryvaten.

-Zuidam Honey Whisky: Deze likeur wordt op basis van malt whisky vervaardigd. Verder zijn diverse honingsoorten en kruiden gebruikt in het productieproces.

-Carumbola Very Berry: Een rumspirit met natuurlijke vruchtensappen van 4 soorten bessen: acaï, framboos, veenbes en vlierbes. Verfrissend en zoet van smaak.

-Gingerlo: Ervaar complexe aardse tonen gevolgd door citrus, een florale basis en de kruidigheid van gember in de afdronk. Een likeur van Gentse bodem.

-Amaro Montenegro: Deze likeur kent intense aroma’s van sinaasappel, koriander en rode kersen. Een licht bittere nasmaak met hints van mandarijnen.

 

Voeg ook een tastingglas toe aan jouw bestelling om te genieten van deze likeuren zoals het hoort: https://www.sipsandnips.be/cocktail/tastingglas/

20.00

De Sips&Nips cocktails worden in heel Oost-Vlaanderen geleverd, en dit op zaterdag en op zondag tussen 10 uur en 18 uur. Bestellen kan tot de dag vóór levering, ten laatste om 18 uur. De cocktails zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast en worden geleverd in herbruikbare plastic drankzakjes. Kleine versnapering wordt standaard bijgeleverd.

Meer cocktails

De zoete Amaretto en het zure van de citroenen brengen deze cocktail perfect in evenwicht. Verfrissend...

Verrassende en pittige alcoholvrije cocktail! Squeeze the day!

Zoete, frisse alcoholvrije cocktail (mocktail). Flower power!

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgeaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.