Tastingpakket – Whisky

Wil je graag een lekkere whisky degusteren zonder een fortuin aan nieuwe fles te moeten uitgeven? Met dit tastingpakket kan je genieten van 5 luxe whisky’s!

De Whisky’s die je kan terugvinden in dit pakket zijn:

-Proper Twelve: De proper Twelve Irish Whisky rijpte minimaal 3 jaar in bourbonvaten en bevat hints van vanille, honing en geroosterd hout.

-Glen Deveron 16 Jaar: De Glen Deveron 16 Years heeft gerijpt in zowel ex-bourbon als ex-sherryvaten. Heerlijke aroma’s van groene appel, grapefruit, kiwi en noten.

-The Antiquary 21 Jaar: The Antiquary 21 Years combineert granen uit de Islay en Lowland regio’s. Het is een blend waarvan alle whisky’s minstens 21 jaar oud zijn.

-The Chita: Deze Japanse whisky russtte op een combinatie van wijn-, sherry en bourbonvaten. Verwacht hints van munt, honing en andere kruiden.

-Edradour 10 Jaar: Edradour 10 Years komt uit de Highland regio, Schotland. Tonen van fruit, sherry en vanille zijn sterk aanwezig. de afdronk is pittig, doch zoet.

 

Voeg ook een tastingglas toe aan jouw bestelling om te genieten van deze whisky’s zoals het hoort: https://www.sipsandnips.be/cocktail/tastingglas/

23.00

De Sips&Nips cocktails worden in heel Oost-Vlaanderen geleverd, en dit op zaterdag en op zondag tussen 10 uur en 18 uur. Bestellen kan tot de dag vóór levering, ten laatste om 18 uur. De cocktails zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast en worden geleverd in herbruikbare plastic drankzakjes. Kleine versnapering wordt standaard bijgeleverd.

Meer cocktails

Zoete, frisse alcoholvrije cocktail (mocktail). Flower power!

Een zoete, fruitige cocktail die je doet denken aan een zomerse strandavond. De hoofdrol in deze cocktail...

Waarom kiezen tussen een Whisky Sour en een Amaretto Sour wanneer je kan gaan voor de Blended Sour? Best...

€ 10
Lees meer Bestel

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgeaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.