A little party never hurt anybody

Catering & Events

Heb jij binnenkort een belangrijk event gepland? Een festiviteit waarmee je écht wil uitpakken? Een groot feest dat staat te blinken in je agenda? Sips&Nips helpt je graag om hier nog overgetelijke momenten van te maken. Zo krijgen jouw familiefeesten, bedrijfsevenementen of andere bijeenkomsten meer flair én ben je helemaal gerust. 

Sips&Nips | Cocktail webshop | Cocktail tastings en workshops | Cocktail catering

Cocktailcatering

Sips&Nips verzorgt professionele en verzorgde cocktailcatering op maat van jouw event. We stellen met jou een menu samen dat past bij jouw voorkeuren en bij het droomfeest dat jij voor ogen hebt. Een geslaagde en smakelijke sfeerschepper!

Professionele all-round eventorganisatie en -medewerking

Of is jouw nood aan hulp breder dan enkel een lekker cocktailaanbod op jouw festiviteit? Ook voor alle algemene ondersteuning bij de voorbereiding van het event en voor alle organisatie en hulp op het moment zelf staat Sips&Nips paraat. Als gediplomeerd eventmanager staan wij jullie bij, zowel voor als achter de schermen. Ook de taak van host of barman nemen we graag op ons indien gewenst. You name it, we fix it.

Zin om samen jouw event naar een hoger niveau te tillen? Contacteer ons voor een aanpak op maat.

“Fantastische ervaring, ideaal voor een gezellige zomeravond met vrienden. Zeer vriendelijke gastheer en heerlijke verrassende cocktails!”

Nele

Meer Sips&Nips?

Eerst even proeven van de cocktails die je op jouw event zou serveren? Neem een kijkje naar onze webshop. Of wil je inzetten op een gezellige kleinschaligere avond en zelf de handen uit de mouwen steken? Plan dan een workshop in en leer de kneepjes van het vak.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgeaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.