Cocktails. Because no great story ever started with someone eating a salad.

Workshops & Tastings

Op zoek naar de ideale teambuilding, een vrijgezellenactiviteit of een gezellige avond onder vrienden? Leer op een toffe en speelse manier de kneepjes van het vak. Je gaat aan de slag met het maken én proeven van verschillende klassiekers en eigen creaties. Zowel cocktails als mocktails kunnen aan bod komen, jij beslist! Met hoeveel mensen jouw bende ook is, we zorgen voor een geslaagd concept. Kortom: een plezante en leerrijke ervaring op maat van jouw groep cocktail lovers. Santé!

Sips&Nips | Cocktail webshop | Cocktail tastings en workshops | Cocktail catering

Plan jouw event

Laat hier jouw info achter en plan het gewenste workshopmoment in. We contacteren jou met een prijs op maat en voor verdere praktische afspraken. Tot snel!

  (Het precieze startuur en de duurtijd van de workshop zijn te bespreken. Laat eventuele aangepaste voorkeuren gerust weten in de opmerkingen.)

  Kies een datum* (Het precieze startuur en de duurtijd van de workshop zijn te bespreken. Laat eventuele aangepaste voorkeuren gerust weten in de opmerkingen.)*

  “Niels brengt tijdens zijn workshops zijn passie voor cocktails over en leert je de kneepjes van het vak. Je krijgt alle recepten mee en je leert écht nuttige tips. Een lekkere en gezellige groepsactiviteit!”

  Ines

  Meer Sips&Nips?

  Eerst even proeven van de cocktails die je zal leren maken? Neem een kijkje op onze webshop. Of wil je liever inzetten op een gezellige avond zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? We verzorgen graag de catering op jouw event of feest.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgeaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.